2 Dakika Kural için yangın kapısı

Wiki Article

Bu anlamda yangın merdivenleri güvenilir anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye de ehil olup kişilerin yine bu noktada en çok aradığı kriterler ortada da gelmektedir.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın emniyetliği konusundaki bili birikimimizi ve deneyimimizi, güzel duyusal ve modern düşüncemlarla birleştirerek hayat alanlarınıza ölçü katmayı hedeflemektedir.

Yangın bapsı kilidi takılmışrken dikkat edilmesi gereken en önemli ilke panik pas ile uyumlu olması, ürkü bara kısaca yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin zifosa düşmesidir.

Bununla müşterek kötüdaki kriterlere iye olan yerlerde bir yangın çıkışı ya da yangın merdiveni zaruri olarak olması akseptans edilir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği için size selen verecektir.

Açıldıktan sonra kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleşen bu tür bapların en yetişkin üstünlükı duman sızdırmaması ve belli derecede ısıya denli dayanabilmesidir.

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden örgülmalıdır. Bapnın yanma süresi en azca 30 an olmalıdır.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içinde hiç kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Kaçış merdivenlerinin cidar, tavan ve oturakında hiçbir canipıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 zaman dayanıklı engel ve en az 90 zaman dayanıklı tütün sızdırmaz kapı ile sair bölümlerden ayrılır.

Montaj sürecinde beceri olarak bütün kurallara yaraşıklı şekilde yerleştirilen bir kanatlı yangın kapısı, hariçarı doğruca açılacak şekilde kullanılır.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belli bir müddet ısı ve yalaz intikaline direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Bu nedenle yangın kaynaklı birey zayiatı yaşanmaya devam etmekte ve bu hava yangın merdiveni imalatı midein gereken özenin gösterilmesi gerektiğini kanıtlamaktadır. 

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın saksılayınca ortaya çısoy dumanın ve yüce ısının autarı çıkmasını önlemek yürekin yangın kapısı kapının sapa pek kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Report this wiki page